Muziekworkshops

FloWMo

Muzikant - Muziekles - Muziekworkshops


Een muzikaal, eigenzinnig, origineel en artistiek bedrijf.WorkshopsMuziek flow

Voor kinderen van 0 tot 7 jaar heb ik een muziek flow workshop. In deze workshop komt zingen, dansen, geluiden en instrumenten kennis aan bod. Dit doe ik aan de hand van bekende kinderliedjes. Met mijn gitaar, stem en instrumentenkoffer neem ik ze mee in de muziek flow.


* De workshop duurt ongeveer 1,5 uur

* De kinderliedjes worden van te voren met u doorgenomen zodat de groep ze (her)kent. 

* De grootte van de groep kan variƫren van 4 t/m 10 kinderen

 

S0ngwriting

Ik biedt een unieke workshop songwriting aan voor een groep kinderen vanaf 7 jaar. Deze workshop bestaat uit 3 lessen van 1 uur.


Les 1: Wandelend elkaar ontmoeten en brainstormen in een bosrijke en/of avontuurlijke omgeving.

Les 2: Instrument kennis, samen een lied schrijven en jammen.

Les 3: Het lied met instrumenten oefenen en uitvoeren voor een publiek.   


* De grootte van de groep kan variƫren van 4 t/m 10 kinderen.

* Instrumenten heb ik zelf maar mogen ook meegenomen worden.

* De workshop kan ook in 1 les worden gegeven. De les duurt dan 1,5 uur en we gaan dan samen brainstormen en een lied schrijven. 


Jammen

Ik heb een basis(jam)set thuis staat waarop ik samen met een groep kinderen/ volwassenen kan los gaan. Echt muziek maken als muzikanten. Dit wordt ook wel jammen genoemd.

Een drumstel, een electrische gitaar, een microfoon en een keyboard vormt de basis. De workshop duurt 2 uur. Ik heb ook een koffer vol met kleinere instrumenten. 


Waar doe ik de workshops?

Op festivals, evenementen, scholen, de buitenschoolse opvang, in buurthuizen, op de camping en misschien wel bij jullie thuis?
Op youtube staat dit filmpje. Je kan hier zien hoe ik met kinderen samen werk. Dit lied hebben Otje en Marijn    geschreven speciaal voor hun moeders. Ze hebben het lied aan de IJssel tijdens een picknick uitgevoerd.


Deze foto's zijn gemaakt tijdens het geven van 1 van mijn workshops.  De foto's zijn gemaakt bij een evenement in de molentuin. Zoals je kan zien zijn we met z'n allen aan het jammen.